Omtaler

"Det var ein strålande konsert dei framførde, Dora David på tverrfløyte og Joakim Anselmby på piano, onsdags kvelden i Årdal Kyrkje. Desse to er mellom dei beste klassiske musikarane vi har i Sogn. Konserten enda med ståande applaus og ekstranummer til eit svært nøgd publikum. Musikarane framførde tre sonater for fløyte og klaver, Sonate i E-dur BWV 1035 av Johann Sebastian Bach og Sonate i F. av F. Poulenc og Sonate op.94 av S. Prokofiev."
- Porten, 2012

"Et uvanlig stort publikum hade møtt fram i Nesna kirke til konserten. Både musikalsk kvalitet og spesielt repertoar lokket musikkelskerne. De ble ikke skuffet. Trampeklapp og blomster var oppmuntring kunstneren fikk med på vegen til Helsinki. I tillegg var mange bortom for å takke personlig." 
- Helgelands Blad, 1997

"Den mest sensuelle av musikerne var fløytisten Dora David. Hun er teknisk briljant. Det gnistrer av hennes fløytespill."
- Rana Blad, 1997

"Hun bredte ut en stor fargepalett for publikum og fant til hvert verk rikelig med ulike nyanser og farger. Det var lett å sitte og høre på det smidige og lettgående spillet og nyte fløytens klare toner."
- Kankaanpään seutu, 1996

 

Dora David
Tel +47 97 52 39 03